laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Garnalen-Champignonmengeling
  ingrediënten:
    Voor 1 persoon: 250 Kcal p.p.

50 gr(kastanje)champignons
50 gr shi-takes (Chinese champignons)
50 gr(gekookte)Hollandse of Noorse garnalen
50 gr taugé
1 steel bleekselder in dunne plakjes gesneden
1 teentje verse look
1 vers rood pepertje (of zwarte peperpoeder)
  bereiding:
    Was de champignons en snijd in niet te kleine stukjes.
Was de shi-takes en laat ze heel
Was de bleekselderij en snijd ze in dunne plakjes
Was het rode pepertje en snijd deze in kleine stukjes (incl. zaadjes!)
Maak de knoflookteentjes schoon, pers ze en houd apart

Zet de garnalen, taugé en geperste knoflookteentjes klaar.

Champignons, shi-takes, stukjes bleekselderij en versnipperd rode pepertje in een ovenschaal doen
Doorroeren en in de (combi)magnetron zetten
Dit moet ca 10 min. koken
Ovenschaal uit de (combi)magnetron halen
Taugé, garnalen en geperste knoflook toevoegen
Doorroeren en nog een minuutje in de (combi)magnetron verwarmen.


NB:
alle ingrediënten kunnen naar wens worden vermeerderd/verminderd
Om te voorkomen dat de bleekselder alles gaat overheersen, zeker niet meer dan 2 stelen nemen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats