laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfsvlees in roomsaus
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

200 g mager kalfspoelet
1/2 glas witte wijn
1 ui
1/2 dl room
10g boter of margarine
peper en zout
3 takjes peterselie
  bereiding:
    Maak de ui schoon, snijd hem klein en fruit hem in de boter of margarine goudgeel, leg het vlees in de natgemaakte pot, strooi er peper en zout op en bedek het met de gefruite ui.
Schenk de wijn en de room erbij en doe de gewassen takjes peterselie in de pot.
Zet de gesloten pot in een koude oven en laat het gerecht 45 minuten gaar worden bij een temperatuur van 200°C.
Haal de takjes peterselie er voor het opdienen uit.
Geef er 200 g aardappelpuree bij en 250 g sperziebonen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats