Kalfsoester met bloemkool en broccoli |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 kilo aardappels
400 g broccoli
1/2 bloemkool
6 eetlepels boter of margarine
4 kalfsoesters (a ca. 110 g)
30 g mix voor groentesaus (pakje a 150 g) |
|
bereiding: |
|
|
Aardappels schoonboenen en in ca. 20 minuten met schil gaarkoken.
Groente schoonmaken, in roosjes verdelen en wassen. Groente ca. 3 minuten koken.
In vergiet laten uitlekken.
In koekenpan helft van boter verhitten.
Kalfsoesters in ca. 6 minuten rosé bakken. Halverwege keren.
Intussen in wok rest van boter verhitten en groente nog ca. 5 minuten roerbakken.
Groentesaus maken volgens gebruiksaanwijzing.
Saus door groente scheppen.
Kalfsoesters bestrooien met zout en peper.
Serveren met aardappels en gemengde groente. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|