|
|
|
Ananastaart |
|
ingrediënten: |
|
|
1 pakje vanillesuiker,
150 g zelfrijzende bloem,
200 g kristalsuiker,
3 eieren,
150 g boter,
doos ananas of verse. |
|
bereiding: |
|
|
Klop de suiker met de eidooiers schuimig. Voeg vanillesuiker bij en meng alles goed. Voeg de gesmolten boter bij en de gezeefde bloem. Schep voorzichtig het stijfgeklopt eiwit bij. Breng boterpapier in de bakvorm en beboter het. Strooi op het beboterde papier een laagje! lichtbruine suiker. Schik daarop de ananas en het deeg erover. Laat 45 bakken op 150 graden. De duurtijd en de graden is wel afhankelijk van het soort oven je hebt. Het kan ook 50 minuten bakken worden op 175 graden zoals het recept voorschrijft. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|