laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gehakt met aardappelpuree en bloemkool
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

800 gr gehakt
12 aardappelen
bakken en braden
1 bloemkool
100 gr bloem
1/2 l bloemkoolsap
250 gr gemalen kaas
nootmuskaat en citroensap
  bereiding:
    Stoof het gehakt aan in wat bakken en braden tot het gaar is en doe alles in een ovenschotel
Kook de aardappelen en maak er een slappe puree van
Kook de bloemkool gaar
Schik de puree op het gehakt en de bloemkool op de puree
Maak een bechamel suas van de solo, de bloem, melk en het bloemkoolsap(kookvocht), nootmuskaat en citroensap
Giet de bechamelsaus op de bloemkool en strooi er de kaas over. Zet 25 min in een oven van 200graden
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats