laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 GEVULDE PAPRIKA'S:
  ingrediënten:
   

  • 2 rode paprika's
  • 2 gele paprika's
  • 250g mozarella
  • 200g gekookte ham
  • 1 bos basilicum
  • 1 ? 2 eetlepels kappertjes
  • peper en zout
  • 2dl witte wijn
  • 2 dl kippenbouillon
  • strooimaizena

    Benodigdheden:
  • Microgolfkom
  • snijplank
  • mes van de chef.
  • menglepel
  • schenkkannetje
  bereiding:
    Bereidingswijze:
Snij de deksel van de paprika 's eraf
Doe de zaden eruit en doe ze eventueel 3 min in kokend water.
Hak de mozarella, de ham, de basilicum en de helft van de kappertjes op de snijplank fijn met het mes van de chef.
Meng dit alles met de menglepel in de 4 in 1 kan.
Leg de paprika's in de vierkante ultra plus en vul ze met het mengsel.
Giet de witte wijn, de kippenbouillon met behulp van de microplusschenkkan over de gevulde paprika's.
Strooi de fijngehakte deksels van de paprika over de paprika's.
Zet de vierkante ultra plus 45 min op 200? in een voorverwarmde oven.
Vang het kookvocht op en doe dit in het schenkkannetje.
Voeg een beetje strooima?zena toe en plaats dit 2 maal 1 min in de magnetron.
Voeg als laatste de rest van de kappertjes toe.
Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats