laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde zoete uien
  ingrediënten:
   


  • 4 grote zoete uien
  • 600 gr varkensgehakt
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 eetlepels gehakte sjalotten
  • 2 eetlepels broodkruim
  • 1 ei
  • 1 liter kippenbouillon
  • Alpro bakken en braden
  bereiding:
    Kook de ajuinen op hun geheel in de kippenbouillon. Haal ze uit de bouillon, snij het hoedje af en ledig ze
Meng het gehakt met de look, peterselie, sjalotten, ei en broodkruim
Vul de ajuinen met het bereid gehakt
Plaats de ajuinen in een ovenschotel, overstrooi met wat broodkruim, leg een klein stukje bakken en braden op de ajuin en overgiet met kippenbouillon, warm ook het binnenste van de ui mee op 35 minuten op 180 graden
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats