laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vlinders in je buik
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

6 gedroogde tomaten
20 blaadjes basilicum
3 eetlepels ongezouten cashewnoten
500 gram pasta
zout en peper
2 eetlepels olijfolie
2 dl room culinair
2 eieren
50 gram geraspte kaas
  bereiding:
    Snijd de tomaten in reepjes. Scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Rooster de noten in een droge koekenpan tot ze gaan kleuren. Kook de pasta in ruim water met zout beetgaar. Giet de pasta af en doe ze in de pan terug. Voeg de tomaten, basilicum, noten, olie, room, losgeklopte eieren en peper toe. Verwarm het geheel al roerend op laag vuur en neem als de saus dik begint te worden de pan van het vuur. Bestrooi het gerecht met de kaas. Serveer er gekookte broccoli bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats