 |
|
 |
Gevulde champignons |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 fijngesnipperd uitje
- 1 theelepel olie
- 1cm verse gemberwortel, geschild en gekneusd
- 2 teentjes knoflook, gepeld en gekneusd
- 225 gr puree
- zout en versgemalen zwarte peper
- 1 theelepel citroensap
- 2 theelepels fijngehakte bieslook of peterselie
- 20-24 grote champignons
- olie voor het bestrijken
|
|
bereiding: |
|
|
Fruit de ui 2 minuten in 2 theelepels olie, voeg knoflook en gember toe.
1 minuut bakken en vermengen met de aardappelpuree.
Op smaak brengen met zout, peper, citroensap en peterselie.
Trek de stelen van de champignons af en vul de holten met de aardappelvulling.
Bestrijk de champignons met olie en bak ze 10 minuten in een matig hete oven op 190 graden. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|