laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visschotel op z'n Deens
  ingrediënten:
   

    2 moten kabeljauw (diepvries kan ook)
    50 g boter
    100 g bluefortkaas of danish blue
    peper
    zout
    sap van 1/2 citroen
    plakje citroen
    peterselie
  bereiding:
    Bereiding:
Eventueel oven voorverwarmen (180 graden). Ovenschaal invetten. Kabeljauw erin leggen.
Smelt boter op laag vuur. Verkruimel kaas, doe erbij en roer tot het
'opgelost' is. Doe citroensap erbij. Peper & zout erbij. Giet over de vis.
Ongeveer 15 minuten in oven op 180 graden. Peterselie en plakje citroen
erop.

Lekker met gebakken aardappeltjes en bv wortelsalade (heb je wel eens
wortelsalade met kaneel en rozijnen geprobeerd? (en wat slasaus)).
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats