laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Provencaalse aardappel-wortelsoep
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

350 g winterwortel, in stukken
500 g aardappelen, in stukken
1 tl tijmblaadjes
1 l kippebouillon (van tablet)
4 el verse roomkaas
2 el Provençaalse mosterd (Malle)
1 el suiker
peper
enkele druppels chilisaus
2 el fijngesneden bieslook
  bereiding:
    Wortelen, aardappels, tijm en bouillon aan de kook brengen en 15 - 20 min. zachtjes laten koken. Soep pureren, roomkaas, mosterd, suiker, peper en chilisaus erdoor roeren. Soep goed doorwarmen en voor serveren met bieslook bestrooien.
Serveer met knoflookbrood: sneetjes stokbrood met knoflook
inwrijven en onder grill goudbruin laten worden.


390 kcal p.p.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats