Hazenrugfilet met mosterdsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 stukken hazenrugfilet à 125 gram
- zout en peper
- 40 gram boter of margarine
- 1 fijngesneden sjalotje
- 1 eetlepel grove mosterd
- 2,5 dl slagroom
- 3 eetlepels fijngesneden bieslook
|
|
bereiding: |
|
|
Bestrooi de hazenrugfilets met zout en peper en bak ze in circa 4 minuten rondom bruin in de boter of margarine. Laat ze verpakt in aluminiumfolie 10 minuten rusten op een warme plaats. Bak het sjalotje 3 minuten in het achtergebleven braadvet. Voeg mosterd en slagroom toe en laat de saus gedurende 6 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout, peper en bieslook. Serveer de hazenrugfilet in plakken gesneden met de saus. U completeert met aardappelpuree en gekarameliseerde sjalotjes |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|