laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kaasbroodplank
  ingrediënten:
    500 gram Frans Krokant
15 gram droge gist
300 ml. water

8 gram zout
5 gram oregano
2 eetlepels olijf olie

Voor de vulling:
geraspte kaas
uien
spekjes
  bereiding:
    Meng het meel met gist en het water onder elkaar.
Voeg na enkele minuten het zout, oregano en de olijf olie toe
Kneed gedurende 10 minuten tot een goed glad deeg
Laat 30 minuten rijzen

Verdeel het deeg in 2 delen
Rol het deeg uit en leg het in de bakvorm
Strijk het in met losgeklopt ei, naar smaak met pesto
Bestrooi het royaal met uien en geraspte kaas

Maak dan het 2e deel een deksel
Rol het deeg uit en leg het in de bakvorm
Strijk het in met losgeklopt ei, naar smaak met pesto
Bestrooi het royaal met uien en geraspte kaas
Laat het 30 minuten rijzen.

Bakken:
15 minuten in een voorverwarmde oven van 170°C
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats