Gebakken paddestoelen met truffelolie, parmezaanse |
|
ingrediënten: |
|
|
- 20 stuks grote parasolzwam
- boleet
- biefstukzwam of shii-take
- boter
- olijfolie
- 4 sneetjes met knoflook ingesmeerde ciabatta
- 100 g raketsla
- zout
- 1 citroen
- schilfers van Parmezaanse kaas
- truffelolie
- versgemalen zwarte peper
|
|
bereiding: |
|
|
Snijd de paddestoelen eventueel in kleinere stukken en bak ze gaar in wat boter en olijfolie. Schik de ciabattatoast op vier borden en verdeel er de raketsla over. Schik de paddestoelen erbovenop en kruid met zout, vers citroensap en wat olijfolie. Werk af met de schilfers Parmezaanse kaas, enkele druppels truffelolie en versgemalen zwarte peper.
Bereidingstijd: 10 minuten. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|