laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gebakken paddestoelen met truffelolie, parmezaanse
  ingrediënten:
   

  • 20 stuks grote parasolzwam
  • boleet
  • biefstukzwam of shii-take
  • boter
  • olijfolie
  • 4 sneetjes met knoflook ingesmeerde ciabatta
  • 100 g raketsla
  • zout
  • 1 citroen
  • schilfers van Parmezaanse kaas
  • truffelolie
  • versgemalen zwarte peper
  bereiding:
    Snijd de paddestoelen eventueel in kleinere stukken en bak ze gaar in wat boter en olijfolie. Schik de ciabattatoast op vier borden en verdeel er de raketsla over. Schik de paddestoelen erbovenop en kruid met zout, vers citroensap en wat olijfolie. Werk af met de schilfers Parmezaanse kaas, enkele druppels truffelolie en versgemalen zwarte peper.

Bereidingstijd: 10 minuten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats