laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 pastasalade
  ingrediënten:
    400 gram fusili
bakje cherrytomaatjes
stukje (ca 100 gram) emmenthaler
stukje (ca 100 gram) cervelaatworst
2 granny smith appelen of een andere friszure variant.

Voor de dressing:
Olijfolie
Tomatenketchup
Pesto
  bereiding:
    Kook de fusili zoals de verpakking dat aangeeft. Giet het af en spoel het af onder lauw water. Halveer ondertussen de cherrytomaatjes, snijd de emmenthaler in blokjes en doe dit ook met de cervelaatworst. Schil de appelen, verwijder de klokhuizen en snijd deze in blokjes.

Klop een dressing van de genoemde ingrediƫnten.

Schep alle verse ingrediƫnten door de fusilie en giet als laatste de dressing erover.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats