laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 kabeljauw met andijvie
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

300 gram verse kabeljauwfilet of diepvries,
500 gr.andijvie,
1 bekertje crême fraiche of koksroom,
viskruiden,
geraspte kaas.
  bereiding:
    In magnatronschaal de in kleine stukjes gesneden kabeljauw doen.
Strooi de viskruiden naar smaak over.
Daarboven op de in kleine stukjes gesneden andijvie alleen het licht groene/gele gedeelten.
Verdeel de crêmefraiche over de andijvie enn tot slot een beetje geraspte kaas.
Dek het af met magnatronfolie en laat het gaar worden in 20 min.600 vermogen.
Je kan het ook in de oven doen duurt alleen wat langer voordat het gaar wordt.

Lekker met rijst
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats