laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Eendenbout met mosterd in de oven
  ingrediënten:
   

  • boter
  • 1 teentje look
  • laurier
  • 4 soeplepels broodkruim
  • 4 soeplepels mosterd
  • 1 soeplepel gehakte peterselie
  • tijm
  • 4 eendenbouten
  bereiding:
    Bak de bouten langs beide kanten bruin in de boter of het eendenvet. Breng op smaak met peper, zout, tijm en laurier. Leg ze in een ovenschotel en zet 60 à 90 minuten (naargelang de grootte van de bouten) in een oven van 160 à 170°C. Smeer ze, als ze gaar zijn, in met de mosterd en bestrooi met de geperste look, de peterselie en het broodkruim. Ze 5 à 7 minuten onder de grill. Serveer met groenten of sla.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats