laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaanse aardappelpuree
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

375 gram aardappels
zout, peper
1/2 dl. olijfolie
1/2 losgeklopt ei
2 zongedroogde tomaten
1-2 bosuitjes
  bereiding:
    Oven voorverwarmen op 200 graden. Aardappels schillen, in stukken snijden en gaar koken. Intussen gedroogde tomaten wellen en uitspoelen volgens gebruiksaanwijzing of tomaten op olie laten uitlekken. Daarna fijn snijden. Bosuien in smalle ringetjes snijden. Aardappels afgieten, droog stomen en fijn stampen. Een eetlepel olie achter houden, de rest langzaam bij de aardappelpuree gieten en erdoor roeren. Losgeklopt ei en fijngesneden tomaten en bosuien erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Puree in een ovenschoteltje doen. Eetlepel olie over de puree sprenkelen en het schoteltje ca. 20 minuten in de oven zetten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats