laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bosvruchtennotenkoektoetje
  ingrediënten:
    40 g ijskoude boter
50 g bloem
25 g grofgehakte
hazelnoten
zout
40 g suiker
200 g blauwe bessen
1 beker (700 g) Mona Boordevol® Hangop bosvruchten
  bereiding:
    Meng de boter met de bloem, de hazelnoten, wat zout en de suiker in een foodprocessor of met twee messen tot kruimeldeeg. Knijp het deeg hier en daar tot klontjes. Strooi het kruimeldeeg op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak het in de oven (200 ºC) in ca. 25 minuten goudbruin. Af laten koelen. Was en droog de bessen. Schep in hoge glazen laagjes hangop, laagjes bessen en koekkruimels om en om.
Rode vruchtenhangop met bessen. Vervang de hangop door Mona Boordevol® Yoghurt aardbei-framboos en gebruik in plaats van blauwe bessen rode bessen
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats