|
|
|
Krokanterietje met Belgische kazen |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 vel brick-deeg,
100 g Père Norbert,
80 g Chimay-kaas,
60 g Bou d'Fagne-kaas,
1 dl kalfsfond,
1 dl room,
33 cl Trappist Westmalle (dubbel),
1 eetlepel honing (vloeibaar)
2 theelepels Luikse siroop. |
|
bereiding: |
|
|
Elke kaassoort in 4 gelijke delen verdelen. Telkens een stukje van de 3 verschillende kazen op een plakje brick-deeg leggen. Dit toevouwen en alles gedurende 10 minuten in de oven zetten. De kalfsfond met het bier laten inkoken. De room toevoegen en alles drievierde laten inkoken. De siroop en de honing er luchtig doorroeren. In elk bord wat saus scheppen en de kaasgebakjes in het midden schikken. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|