laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Stoofschotel met gehakt en bloemkool
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:

    350 g panklare bloemkool, in kleine roosjes
    zout
    1 ui, gesnipperd
    2 eetlepel olijfolie traditioneel
    350 g kalkoenfilet, fijngehakt
    1 rode paprika, in piepkleine stukjes
    1 groene paprika, in piepkleine stukjes
    1 pakje Maggi Gehakt dagschotel mix voor bloemkool
  bereiding:
    Kook de bloemkool 5 minuten in water met zout en giet ze af.
Fruit de ui 3 minuten in de hete olie.
Voeg de gehakte kalkoen toe en bak hem al omscheppend bruin en gaar.
Voeg de paprika’s toe en bak ze al omscheppend 1 minuut op een hoog vuur mee.
Roer de inhoud van het zakje gehaktdagschotel met 4 dl koud water door elkaar.
Schep de mix voor gehaktdagschotel door het kalkoenmengsel en laat alles 2 minuten op een laag vuur zachtjes koken.
Lekker met gekookte aardappelen en een groene salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats