Rundervinken met hutsepotgroenten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
50 g boter
4 rundervinken
2 maal 500 gr hutsepotgroenten (voorgesneden, ui/wortel)
aardappelpuree voor 4 personen
3 eetlepels scherpe mosterd |
|
bereiding: |
|
|
In koekenpan 25 g boter verhitten en rundervinken rondom bruinbakken.
Vuur lager zetten en vlees in 20 min. gaar laten worden, regelmatig keren.
In hapjespan ui in rest van boter 2 min. fruiten. Wortel toevoegen en 3 min. meebakken.
Op smaak brengen met zout en peper, scheutje water toevoegen en groenten met deksel op pan in 15 min. gaarstoven.
Aardappelpuree bereiden en mosterd erdoor roeren.
Groenten over vier borden verdelen.
Puree en rundervink er naast serveren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|