laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Koolvis op roergebakken hutspot
  ingrediënten:
    Voor 4 personen: per persoon 425 Kcal

1 kg kruimige aardappels
400 g koolvisfilet (diepvries)
2 eetlepels olie
1 kg panklare hutspotgroente
2 eetlepels scherpe mosterd
1 zakje vis-dillesaus (40 g)
  bereiding:
    Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen.
In hoge pan aardappels in 15 min. gaarkoken.
Koolvis in hittebestendige zeef of vergiet leggen en deze in pan aardappels hangen (ruim boven het water).
Vis zo in 10 min. gaar stomen.
Intussen olie in wok verhitten. Hutspotgroenten 5 min. roerbakken.
Vuur laag draaien, mosterd erdoor roeren en groenten nog 15 min. zachtjes bakken.
Vissaus volgens gebruiksaanwijzing met water bereiden.
Aardappels, groenten en vis over vier borden verdelen. Saus over vis schenken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats