|
|
Voor het deeg de bloem door de malse roomboter roeren. Beetje bij beetje het water toevoegen, vlug kneden en 1 uur laten rusten op een koele plaats.
De prei wassen en fijnsnijden, de oesterzwammen schoonborstelen en de ham in reepjes verdelen.
De olie verhitten en de ham hierin aanfruiten. De prei en de oesterzwammen bijvoegen en 10 minuten laten stoven.
Voor de saus de boter verwarmen en er evenveel bloem doorroeren. De melk toevoegen en onder voortdurend roeren, laten doorkoken. Vervolgens de eierdooiers en de camembert door de saus roeren. Op smaak brengen met de groene kruiden en peper.
De oven voorverwarmen op 200 graden.
Het deeg uitrollen en er een beboterde bakvorm van 22 centimeter doorsnee mee bekleden.
De vulling over het deeg verdelen en er de saus over gieten.
Bestrooien met de in schijfjes gesneden olijven en bakken gedurende 30 minuten. Warm opdienen. |