laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kabeljauw met komijnekaas
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

± 500 gram kabeljauwfilet
zout, peper
50 gram zachte boter
2 witte boterhammen zonder korst
50 gram geraspte komijnekaas
2 tomaten
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in. Wrijf de kabeljauwfilet in met zout en peper. Verkruimel de boterhammen in de keukenmachine en vermeng dit broodkruim met de boter en de komijnekaas. Ontvel de tomaten en snij deze in plakken. Leg de kabeljauwfilet in de ovenschaal. Verdeel het brood-kaasmengsel over de vis. Leg de plakken tomaat erop en bak de vis in het midden van de voorverwarmde oven ± 20 minuten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats