Kabeljauw met garnalen en boerenkaas |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
150 gram garnalen
1 eetlepel gehakte peterselie
4 stukken kabeljauwfilet van ± 125 gram
1 dunne prei
zout, peper
4 eetlepels boter
100 gram geraspte belegen boerenkaas
4 grote stukken bakpapier of aluminiumfolie |
|
bereiding: |
|
|
Oven voorverwarmen op 200°C. Prei in hele kleine stukjes snijden, goed wassen en uitlekken.
Kabeljauwfilets inwrijven met zout en peper. Elke filet op een groot stuk dubbelgevouwen bakpapier of aluminiumfolie leggen. Garnalen en prei erover verdelen. Kaas erover strooien. Op elk stuk vis een eetlepel boter doen. Papier of folie goed dichtvouwen. Op bakplaat leggen. In het midden van de voorverwarmde oven ± 20 minuten bakken.
Lekker met gekookte aardappelen en een mengsel van gebakken courgette- en wortelreepjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|