|
|
|
Natte Cake |
|
ingrediënten: |
|
|
3 eieren,
200 gr. rietsuiker,
1 zakje vanillesuiker,
± 250 ml melk,
± 200 ml olie,
2 eetlepels cacaopoeder,
150 gr meel,
1 zakje bakpoeder,
100 gr. gemalen kokos |
|
bereiding: |
|
|
Doe de eieren, de suiker en het vanillesuiker in een kom en meng het met de mixer tot een romige massa. Voeg er vervolgens de melk, de olie en het cacaopoeder aan toe en meng alles goed door elkaar. Doe van dit beslag 250 gram in een kom en bewaar deze apart. Voeg aan het overgebleven beslag het meel en het bakpoeder toe en roer het goed door elkaar.
Doe het cakebeslag in een ingevette ovenschaal en bak het in een voorverwarmde oven op 170 graden, ongeveer drie kwartier.
Haal de gebakken cake uit de oven, laat het even afkoelen en snij het daarna in de schaal in blokjes. Verdeel het beslag dat apart was gezet met behulp van een lepel over de hele cake. Bestrooi als laatste de cake royaal met gemalen kokos en laat het in de koelkast verder afkoelen.
De natte cake is klaar om geserveerd te worden. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|