laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kipcurry met pandanrijst en pittige mango-fruitsal
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:
Thaise pandanrijst,
2 uien,
olijfolie,
1 bosuitje,
1 teentje knoflook,
2 kipfilet,
witte peper,
zout,
1 bakje creme fraîche,
1 potje currysaus.
  bereiding:
    Snij de uien klein en bak ze in de olijfolie tot ze glazig zijn.
Voeg het bosuitje en de knoflook toe. Alles 3 minuten doorbakken. De kipfilet in stukjes snijden en bij het mengsel voegen. Vervolgens alles goed doorbakken totdat de kipfilet gaar is. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op het pak.
Vlak voor het opdienen de creme fraïche door het kippenvleesmengsel roeren en als laatste de inhoud van het potje currysaus. Even doorroeren en goed verwarmen en de kipcurry is klaar!

Voor de fruitsalade is nodig: 1 mango, 1 banaan, 1 zoetzure appel, 1 trosje druiven en mangosalade-dressing.

Het fruit schillen en indien nodig in kleine stukjes snijden en in een grote kom doen.
Naar smaak de mangosalade-dressing toevoegen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats