|
|
|
Frisse zomer-maaltijd-salade |
|
ingrediënten: |
|
|
4 stelen bleekselderij,
1 fris zure appel,
125 gr. belegen kaas,
200 gr. voorgekookte aardappelminikrieltjes,
1 klein blik ananas,
1 bosje peterselie,
1 eetlepel Kaapse mosterd met dille,
1 theelepel versgemalen zongedroogde tomaat,
peper
olijven,
1 eetlepel citroensap
30 gr. blauwe rozijnen. |
|
bereiding: |
|
|
Snijd de bleekselderij, appel en kaas in reepjes. Snijd de aardappeltjes in tweeën. Zeef de ananasblokjes en knip de peterselie fijn. Meng alle ingrediënten in een grote kom. Maak de salade op smaak met een mespuntje zout. Zet het geheel in de koelkast en laat het een paar uur staan alvorens het op te dienen. Eventueel serveren met stokbrood. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|