laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Konijn met jeneverbessen
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

12 teentjes look
2 el jeneverbessen
30 gr boter
1/2 l witbier
1,5 kg gesneden konijn
4 blaadjes laurier
peper en zout
2 takjes rozemarijn
200 gram fijne sneetjes gerookt spek
1 blik gearomatiseerde gezeefde tomaten
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 210°.
Snij de sneetjes spek in stukjes.
Plaats de stukken konijn in een beboterde ovenschotel en kruid met zout en peper.
Plaats de kruiden, de look, de jeneverbessen en het spek tussen de stukken konijn en overgiet met het bier en de gezeefde tomaten.
Laat 1 uur bakken in de oven terwijl je de stukken konijn om de tien minuten draait.
Dien deze schotel op met rijst of met pasta.

Tip :
Je kan het bier vervangen door vleesbouillon.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats