laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Crostini met roomkaas uit Italie
  ingrediënten:
   


    Crostini met roomkaas voor 12 stuks
  • - 12 sneetjes stokbrood
  • - 50g knoflookboter
  • - 100g magere spekblokjes
  • - 2 bosuitjes
  • - 200g verse roomkaas
  • - 2 el zongedroogde tomaten op olie
  • - versgemalen peper
  bereiding:
    Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes brood met de knoflookboter en rooster ze onder de grill goudbruin. Bak intussen de spekblokjes knapperig en schep ze op keukenpapier. Snijd de schoongemaakte bosuitjes en ringetjes en houd het lichte en het groene deel apart. Doe de roomkaas, de uitgelekte tomaten, het spek, het lichtgekleurde deel van de bosui en wat peper in de foodprocessor en laat kort draaien. Bestrijk de sneetjes met het roomkaasmengsel en bestrooi ze met het groen van de bosui.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats