laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Biefstuk met witlooffondue
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 kg witloof
4 steaks
50 gr boter
0,50 dl slagroom
100 gr spekblokjes
brood
peper en zout
  bereiding:
    Was het witloof, snijd het in stukken en giet het in een grote kom, waarin u vooraf boter hebt gesmolten. Laat eerst op een zacht vuurtje het sap uit het witloof vrijkomen en verhoog vervolgens de temperatuur.Ondertussen bakt u reepjes spek in een anti-aanbakpan.Als het witloof gaar is, voegt u er de reepjes spek en de room aan toe. Breng op smaak (niet te veel zout omwille van de spekreepjes). Laat twee minuutjes sudderen.Dien op met de biefstukken die u bakt naargelang uw voorkeur.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats