laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Creoolse gehaktballetjes met rijst
  ingrediënten:
   

  • kaneelpoeder
  • 50 gram bloem
  • gember
  • 2 teentjes van look
  • 800 gram varkens- en rundergehakt
  • arachideolie
  • 1 bosje uien
  • peper en zout
  • 1 soeplepel azijn
  • kruiden
  bereiding:
    Bereiding:

Pel de look, de jonge uitjes met hun groen steeltje en hak ze zeer fijn. Meng het vlees, de look en de uitjes, de azijn, de geraspte gember, peper, zout en de andere specerijen die u verkiest in een grote kom. Doorkneed grondig. Vorm balletjes ter grootte van een abrikoos en wentel deze in de bloem. Bak ze een tiental minuten in de hete olie en draai ze regelmatig om. Warm opdienen met Creoolse rijst. Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats