Sausijsjes met paprika in pepersaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 kuipje Boursin Cuisine Drie Pepers
2 eetlepels vloeibare margarine
4 saucijsjes
1 rode paprika in blokjes
1 teentje knoflook, uitgeperst
1 1/2 dl vleesbouillon of tomatensap |
|
bereiding: |
|
|
Verhit de margarine in een koekenpan.
Prik de saucijsjes hier en daar in en bak ze rondom bruin. Schep de paprika en knoflook door het bakvet en bak ze 2-3 minuten zachtjes mee.
Voeg de bouillon toe en smoor de saucijsjes afgedekt in 10 minuten zachtjes gaar, keer ze regelmatig.
Roer de Boursin Cuisine door het smoorvocht en verwarm het geheel nog even tot een mooie saus ontstaat.
Variatietip: vervang de saucijsjes door zelfgemaakte kleine gehaktballetjes van 500 g runder/varkensgehakt vermengd met 1 ei en een zakje gehaktkruiden.
Lekker met aardappelpuree en zuurkool of wortelsalade. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|