laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmmedley
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 blikje zalm
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels olijfolie
zout
peper
3 zoetzure appels
citroensap
100g gepelde walnoten
8 blaadjes sla
1 eetlepel gehakte peterselie
4 eetlepels mayonaise
paprikapoeder
  bereiding:
    Laat de zalm uitlekken. Verwijder de velletjes van de vis en verdeel de zalm in kleine stukjes. Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd de appels in kleine blokjes. Besprenkel de appelblokjes met wat citroensap. Hak de walnoten grof. Was de blaadjes sla en laat ze uitlekken. Roer in een kommetje 2 eetlepels citroensap, olijfolie en wat peper en zout door elkaar. Doe de appelblokjes in een schaal en meng er het sausje door. Schep dan de zalm, walnoten en peterselie door de appelblokjes. Leg op elk bordje 2 blaadjes sla en verdeel hier de salade over. Schep op elke salade 1 eetlepel mayonaise en stuif er wat paprikapoeder over.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats