laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kaneelfingers
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

2 sneetjes witbrood of rozijnenbrood
1 ei
1 eetlepel suiker
1/2 eetlepel kaneel
125 ml melk
15 g boter
  bereiding:
    Snijd voor 2 personen 2 sneetjes wit brood of rozijnenbrood elk in 3 lange repen. Klop in een diep bord 1 ei los met 1 eetlepel suiker, 1/2 eetlepel kaneel en 125 ml melk. Wentel de repen brood erdoor en laat ze in het mengsel liggen tot al het vocht is opgezogen. Verhit 15 g boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kaneelfingers in 2-3 minuten knapperig bruin, keer ze halverwege.

Bereidingstijd: ca. 15 minuten

Tip:
Doe het eens anders en bestrijk de repen brood met zachte boter vermengd met kaneel en citroenrasp en bak ze in een hete grillpan mooi bruin.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats