Pasta met romige steak |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
400 gr pasta
zout
2 eetlepels olijfolie
1 grote gehakte ui
4 dunne biefstukjes in reepjes gesneden
250 gr champignons in schijfjes
25 cl slagroom
25 gr geraspte Parmezaanse kaas
1 eetlepel fijngehakte basilicum of peterselie |
|
bereiding: |
|
|
Kook de pasta volgens gebruikaanwijzing op de verpakking in ongeveer 10 minuten beetgaar. Verhit de olie in een wok, roerbak de reepjes vlees ongeveer 2 minuten op hoog vuur en schep ze op een bord. Bak de ui glazig in het bakvet. Voeg de champignons toe en kleur ze al opscheppend op een hoog vuur. Voeg de slagroom en het vlees toe en verwarm het geheel tot er een halfdikke saus ontstaat. Giet de pasta af.
Schep de pasta op vier borden en schep de saus erover. Bestrooi met de parmezaanse kaas en de basilicum. Lekker met een salade en gegratineerde tomaat. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|