|
|
|
Hongaarse rundergoulash. |
|
ingrediënten: |
|
|
600 gr. runderlappen
4 rode paprika's
2 uien
3 teentjes knoflook
1 blikje tomatenpuree
1 runderbouillonblokje
peper, paprikapoeder, chilipoeder, tijm
ketjap
3-4 aardappels
maizena |
|
bereiding: |
|
|
De uien en paprika's schoonmaken en snipperen. De aardappels schillen, wassen en in stukjes snijden.
Fruit de uien, knoflook en paprika's. In een aparte pan het vlees schroeien. Dan bij elkaar doen. De kruiden naar smaak toevoegen met de tomatenpuree en de ketjap. Dan water erbij en ongeveer 2 1/2 uur laten sudderen. Voeg dan de aardappelstukjes eraan toe en laat nog een uur sudderen. Binden met maizena.
Serveer met rijst. Als groente kun je boontjes, (komkommer)sla of erwtjes erbij geven. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|