|
|
|
Goulash 4 |
|
ingrediënten: |
|
|
1 kilo uien.
750 gr, rundvlees. (Riblappen of i.d.)
2 rode paprikas.
3 á 4 teentjes knoflook.
2 theelepels sambal-oelek. (Of meer als je van pittig houdt).
3 larierblaadjes.
Blikje tomatenpuree.
Pakje diepvries-erwtjes.
Event. peper/zout |
|
bereiding: |
|
|
Vlees bruin bakken in een beetje olie of boter.
Ui, gesneden in ringen, knoflook, paprikas, in kleine reepjes, tomatenpuree, sambal en de laurierblaadjes er bij doen.
Wat water er bij, ± 250 m.l.
Event. nog iets meer als je het nodig vindt.
Je kan het nog een beetje binden met allesbinder of maïzena.
Er kan ook nog een flinke scheut rode wijn bij.
(Die heb je misschien nog staan anders is het niet persee nodig hoor)!
Laat het maar lekker lang sudderen! Twee uur op zijn minst.
Langer is nog lekkerder!
Op het laatst er een pak diepvries-erwtjes bij doen en deze even gaar laten worden!
Lekker met aardappelpuree of rijst.
Heb je nog over, dan kan je het invriezen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|