Lamsnootjes met prei en champignons |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
- 2 lamsfilets (± 600 g,diepvriesvlees)
- 300 g prei (diepvries)
- 500 g verse champignons
- 2 eetl. room
- 3 eetl. olijfolie
- peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Laat de lamsfilets ontdooien in de microgolfoven (7 min. op de ontdooistand). Snij het vlees in blokjes.
Snij de champignons fijn.
Verhit 3 eetl. olijfolie in een wok of grote kookpan.
Roerbak de lamsblokjes gedurende 2 min. op een hoog vuur.
Haal het vlees uit de pan en hou warm.
Voeg de diepgevroren prei en de fijngesneden champignons toe in de wok (eventueel in 2 keer). Roerbak 5 a 7 min.
Voeg het vlees opnieuw toe en giet er de room bij. Schep goed om en laat nog 2 min. op het vuur. Kruid lichtjes bij met peper en zout.
Dien op met couscousmeel. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|