laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Eenvoudige jachtschotel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

600 gram mager rundvlees
zout en peper
bloem
4 grote uien
2 zure appelen
100 gram boter
2 kruidnagels
1 laurierblad
2 deciliter bouillon
1 deciliter wijn
700 gram aardappelen
  bereiding:
    Snijd het vlees in dobbelstenen, doe er zout en peper bij en haal ze door de bloem. Snipper de uien en de appelen en fruit ze in de hete boter. Doe het vlees erbij en roer alles goed door elkaar. Voeg de kruiden en de bouillon met de wijn toe en stoof het vlees in 2 uur op een laag pitje gaar. Kook de aardappelen en maak er puree van. schep als het vlees gaar is, dit in een vuurvaste schotel en strijk de aardappelpuree erover. Zet de schaal in de oven tot zich een mooi bruin korstje heeft gevormd.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats