laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Skrei en uienkrokantje
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

2 stukken Noorse skrei (winterkabeljauw},
l aardappel,
2 grote uien,
1/4 liter rode wijn,
1/2 eetlepel rode wijnazijn,
l eetlepel honing,
peper en zout.
  bereiding:
    Hak de uien fijn en fruit ze in olijfolie. Voeg de rode wijn toe en laat tot 3/4 inkoken. Giet de rode wijnazijn erbij en breng opnieuw aan de kook. Voeg de honing toe en laat gedurende 1/2 uur op zacht vuur koken.
Rasp de aardappel, maak twee platte koeken en bak ze in een warme pan. Ze moeten zacht zijn van binnen en krokant aan de buitenkant. Spreid de uienconfituur over een koek en sluit af met de tweede.
Kruid de vis en bak hem in een warme pan. Serveer elk stuk vis met de helft van de knapperige aardappelkoek.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats