laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bobby's frisse pastasalade
  ingrediënten:
    1 zak Pasta (vlinders, fuscilli etc.)
3/4 komkommer
1 paprika
blikje mais
potje zilveruitjes
potje gesneden augurk (of snijd zelf)
3 á 4 lenteui (bosui)
verse bieslook
1 ui
Jong belegen kaas
1 fles slasaus naar keuze van ongeveer 450 ml. (heb zelf altijd
een frisse yoghurtderssing)
  bereiding:
    Voor alle benodigdheden geldt: kijk zelf wat je lekker vind!
Lust je geen paprika en houd je heel erg van komkommer?
Doe dan gewoon een heel komkommer erin en geen paprika.
Je kan het helemaal zelf weten.

Werkwijze.
Kook de pasta zoals op het pak staat.
Giet het warme water af en spoel de pasta daarna meerdere malen om met koud water.
Goed laten uitlekken!

* Snijd de komkommer in plakken van ongeveer een halve centimeter.
Snijd deze daarna in 4en.
* Snijd de paprika in blokjes
* Giet het vocht van het mais af (goed laten lekken!)
* Laat de zilveruitjes (goed!!) uitlekken
* Laat de blokjes augurk (goed!!) uitlekken, als het te nat is,gebruik dan een keukenrol om het vocht op te nemen.
* Was en snijd de lenteui in kleine stukjes
* Snijd de bieslook in kleine stukjes
* Snipper de ui fijn.
* Snijd de kaas in zeer kleine blokjes (zelf bekijken hoeveel)

Doe de pasta in een grote (sla) kom.
Voeg de komkommer, paprika, mais, zilveruitjes, augurk, lenteui,
bieslook en ui toe. Als laatste doe je de hele fles slasaus erbij.
Roer dit allemaal even goed door elkaar.

Het is het lekkerst om het eerst even een half uur á drie kwartier in de
koelkast te zetten, maar hoeft niet.
Dit is en heerlijk fris gerecht, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Eet smakelijk!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats