laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Courgette gevuld met tonijn
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

200 g zilvervliesrijst
2 courgettes
1 rode paprika
2 uien
2 blikjes tonijnmoot in olijfolie (a 160 g)
1 blikje tomatenpuree (70 g)
paprikapoeder
  bereiding:
    Oven op 200° C voorverwarmen. Rijst met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgettes wassen, halveren en met lepel uithollen. Binnenste deel courgettes in blokjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Uien pellen en snipperen. Blikjes tonijn afgieten. Olie van tonijn in pan verhitten en ui, tomatenpuree, blokjes courgette en paprika bakken. Tonijn toevoegen en met zout, peper en paprikapoeder op smaak brengen. Courgettes in ovenschaal leggen, met mengsel vullen en 15 min. in oven verwarmen. Courgettes met rijst serveren.
Lekker met salade van kropsla met yoghurtdressing.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats