Mosterd-Vissoep. |
|
ingrediënten: |
|
|
50 gr. roodbaarsfilet.
2 sjalotjes.
1 eetl. boter.
3 eetl. dijonmosterd.
1 blik vissoep room .
4 eetl. crème fraïche.
20 gr. verse bieslook. . |
|
bereiding: |
|
|
Roodbaars in reepjes snijden.
Sjalot pellen en snipperen.
In pan boter verhitten en sjalot 1 min. fruiten.
Mosterd en roodbaars toevoegen en even meesmoren.
Blik vissoep en 100 ml. water toevoegen en langzaam tegen de kook aanbrengen.
Soep 3 min. verhittentot de vis gaar is.
Soep in 4 kommen scheppen.
In elke kom 1eetl. crème fraïche scheppen en met bieslook bestrooien.
Je kan er ook wel een andere vissoort voor gebruiken.
50 gr. is maar zo weinig dus als je een restje over hebt?
Lekkere soep en niet veel werk. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|