laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 PAELLA ALA VALENCIANA
  ingrediënten:
   

  • 500 GR. KIPFILET
  • OLIJFOLIE
  • 1 KNOFLOOKTEENTJE
  • 1 UITJE
  • 200 GR. BLOEMKOOL
  • 100 GR. DOPERWTEN
  • TOMATENPUREE
  • 1 LAURIERBLAD
  • 1 PAPRIKA
  • 250 GR. RIJST
  • 100 GR. GEPELDE GARNALEN
  • KRABVLEES
  bereiding:
    [b:7351a11b3f]Bereidingswijze[/b:7351a11b3f]:

VERHIT 4 EL. OLIJFOLIE EN BAK HIERIN HET FIJNGESNEDEN KIPPEVLEES BRUIN ONDER TOEVOEGING VAN HET GESNIPPERDE KNOFLOOKTEENTJE EN HET UITJE. VERMENG DIT GEHEEL MET DE FIJNGESNEDEN BLOEMKOOL, DE DOPERWTEN, EEN PAAR EL. TOMATENPUREE, HET LAURIERBLAD EN EEN KWART LITER WATER EN LAAT DIT MENGSEL IN EEN GESLOTEN PAN EEN HALF UUR ZACHT KOKEN. DOE ER DAN DE FIJNGESNEDEN PAPRIKA, DE RIJST, DE GARNALEN, 200 GR. KRAB EN NOG EEN HALVE LITER WATER BIJ EN LAAT HET GERECHT NOG ZO'N 20 MIN. KOKEN. WARM SERVEREN! SMAKELIJK !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats