laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kip tandoori met MonChou
  ingrediënten:
    voor 2 personen:

    300 g sperziebonen
    4 aardappels
    zout en peper
    200 g kipfilet in blokjes
    3 eetlepeis olie
    1 klein blikje tomatenpuree
    1 a 2 theelepels tandoorikruiden
    1 pakje MonChou a 100 g
  bereiding:
    Snijd de aardappels in blokjes. Kook de aardappels en sperziebonen in water met zout in 8 minuten beetgaar. Giet ze af. Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de kipfilet bruin. Voeg de tomatenpuree en de tandoorikruiden toe en bak nog 2 minuten. Voeg de MonChou toe en roer tot de MonChou gesmolten is. Voeg de aardappels en de sperziebonen met een halve dl water toe en verhit de kipschotel tot deze door en door warm is.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats