laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensfiletlapjes met romige kruidensaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
    4 varkensfiletlapjes
    3 eetlepels vloeibare margarine
    2 eetlepels citroensap
    2 eetlepels verse basilicum of peterselie, fijngehakt
    2 eetlepels bieslook fijngeknipt
    zout
    peper
  bereiding:
    Kruid de varkensfiletlapjes met zout en peper.
Verwarm de margarine in een koekenpan en bak het vlees in 4-6 minuten zachtjes bruin.
Sprenkel het citroensap erover.
Roer de Boursin Cuisine met het basilicum of peterselie en bieslook door het bakvet.
Voeg eventueel een scheutje water toe en laat het vlees in nog 4 minuten gaar sudderen.

Lekker met aardappeltjes en een salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats