Varkensfiletlapjes met romige kruidensaus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
4 varkensfiletlapjes
3 eetlepels vloeibare margarine
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels verse basilicum of peterselie, fijngehakt
2 eetlepels bieslook fijngeknipt
zout
peper |
|
bereiding: |
|
|
Kruid de varkensfiletlapjes met zout en peper.
Verwarm de margarine in een koekenpan en bak het vlees in 4-6 minuten zachtjes bruin.
Sprenkel het citroensap erover.
Roer de Boursin Cuisine met het basilicum of peterselie en bieslook door het bakvet.
Voeg eventueel een scheutje water toe en laat het vlees in nog 4 minuten gaar sudderen.
Lekker met aardappeltjes en een salade. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|