|
|
Reduceer in een pannetje de cider en de witte wijn met de bruine suiker, de sojasaus, de ciderazijn, de Dijonmosterd, de look en de geraspte gember met 1/3.
Leg de lendenbiefstuk in een rechthoekige schotel. Overgiet het vlees met de marinade.
Laat het ten minste 30 min marineren.
Giet de marinade af in een pannetje. Reduceer de overige 2/3. Verwarm de grill of barbecue voor.
Dep het stuk vlees droog. Rooster het 3 min aan elke zijde.
Strijk het vlees in met de saus en de olie. Gebruik hiervoor een patisserieborsteltje. Rooster de lendenbiefstuk nu nog 1 min aan elke zijde.
Snijd het vlees in fijne plakjes en schik ze op de borden. Overgiet met de rest van de marinade.
Serveer hierbij gebakken aardappelen of aardappelen in de schil en een assortiment van geroosterde groenten. |