laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Limburgse goulashsoep
  ingrediënten:
    2 ajuinen,
1 rode, 1 gele, 1 groene paprika
1 blik gepelde tomaten
1 blikje tomatenpure
4 aardappelen
4 wortelen
600 gr rundstoofvlees
paprika poeder,
pili-pili,
peper
zout
tijm
laurier,
bouillonblokjes
3 l water
  bereiding:
    Alle groenten heel fijn snijden. Stoof de ajuin en de paprika, voeg daarna het vlees erbij ( ook heel fijn snijden ) Laat dit even stoven en voeg er dan de rest van de groenten erbij. Ook het blik tomaten en tomatenpure.
Kruid het geheel goed af en voeg +/- 3 l water erbij. Laat de soep gaarkoken. Breng de soep verder op smaak en bind indien nodig met wat bloem. Dien de soep zeer warm op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats